Over

Ik geloof dat plezier en uitdaging op de werkvloer voor ieder bedrijf een van de belangrijkste factoren voor succes zijn. Wanneer medewerkers en leidinggevenden hun passie, drijfveren en talent mogen ontdekken en ook in kunnen zetten, zijn zij in staat om zich verder te ontwikkelen. En daarin groeien teams en organisaties als vanzelf mee.

Helaas is de werkelijkheid bij veel bedrijven anders. Door intern gedoe, regelgeving en werkdruk,komt de focus op verkeerde zaken te liggen. Leidinggevenden lopen achter de feiten aan en zijn meer bezig met brandjes blussen, dan met aan te sturen en te inspireren.

Medewerkers verliezen hetplezier in hun werk en raken uitgeblust. De energie die er was in het begin lijkt ver te zoeken, met als gevolg dat de groei van het bedrijf stagneert of zelfs afneemt.

Met eenvoudige protocollen gebaseerd op die van bijzondere/speciale eenheden en bewezen effectieve inzichten brengen wij het overzicht terug binnen organisaties.

Door de juiste focus aan te brengen en door mensen vanuit hun kracht en talent te laten werken, keert het plezier terug op de werkvloer. Waardoor de organisatie weer alle ruimte krijgt om vol passie en energie te groeien.

faysal
Faysal el Morabit
Recruitment consultant

"In mijn rol als interim recruiter bij Trigion heb ik Bernie ervaren als een zeer goede senior recruiter, maar daarnaast ook als kundige strateeg die met een helicopter view altijd kijkt naar het brede plaatje. Met een goede werkethos en met aanstekelijk enthousiasme gaat Bernie op zijn doelen af, waarbij hij alles uit de kast trekt om deze te behalen: van het gebruikmaken van de laatste recruitment- en marketingtools, tot het bedenken van de juiste recruitmentstrategie en het actief benaderen van goede kandidaten. Niet alleen als goede professional, maar ook als mens bewonder ik Bernie zeer. Hij zegt waar het op staat, is zeer eerlijk en heeft een goed gevoel voor humor. What you see is what you get.

Bedrijven die het recruitment binnen hun organisatie naar een hoger niveau willen brengen zijn bij Bernie aan het juiste adres!"

Kennismaken?

Seelevel Coaching & Recruitment helpt ondernemers zakelijk te groeien door weer te doen wat je leuk vindt.

Bernie Klunder
Scroll naar boven