Recruitment

Niks is zo belangrijk om je business te laten groeien en te floreren als het aannemen van de juiste mensen in je team! Dit is dus een cruciale stap op weg naar het team dat je wilt. En ook naar een makkelijkere job voor jou en om te excelleren qua resultaten. Besteed hier dus tijd, aandacht en geld aan, want dat betaalt zich dubbel en dwars terug. Mis-hires kunnen je veel kosten. Qua geld, frustratie en energie die weglekt!

Dit wil je natuurlijk liever niet. Maar de juiste mensen vinden die passen bij jou en je bedrijf is niet makkelijk. Wees ook realistisch.

Werving & Selectie
Talent Targeting programma
Arbeidsmarktcommunicatie
Recruitment marketing

Recruitment kan echt anders. Ik ben de recruitment business partner die je bedrijf echt leert kennen en met je meedenkt. Als ervaren recruiter neem ik het gehele recruitment proces  voor je uit handen. Alles om gezamenlijk het beste resultaat te halen.

Susan Rijpkema
Susan Rijpkema
Manager OnderwijsPost Amsterdam

"Bernie bezit de gave om zijn diverse werkervaring en vakinhoudelijke kennis te combineren met zijn talent om mensen snel te doorgronden. Intuïtief en gepassioneerd in zijn rol als coach, doortastend als recruiter.

Als leidinggevende heeft hij oog voor detail en handelt hij vanuit het grote geheel. Bernie is een creatieve geest die graag buiten de kaders denkt en heel direct kan zijn. Met een flinke dosis humor weet hij goed de kern te raken."

Werkwijze

Ik ondersteun organisaties strategisch en operationeel bij het stevig op de kaart zetten van de instroom, doorstoom en uitstroom van hun personeel.

Mijn opgedane ervaring en vaardigheden in verschillende rollen als (vestiging) manager, (senior) recruiter, loopbaanadviseur en business consultant zijn daarbij van grote waarde.

Ik ben sterk in het ontwikkelen van een wervingsstrategie en optimaliseren en innoveren van het wervingsproces. Ik richt mij in een organisatie op het snel binnenhalen van kwalitatief talent en adviseer en ondersteun bij het behouden en boeien van deze medewerkers.

Mijn specialiteiten zijn:

✦ Inrichten van een strategisch recruitment proces
✦ Online Talent Targeting campagnes.
✦ Inrichten van een succesvolle en innovatieve arbeidsmarktcommunicatie
✦ Op basis van werving en selectie (W&S) invullen van openstaande vacatures.

Staan de vacatures in jouw organisatie (te) lang open? Lukt het onvoldoende om jouw doelgroep te bereiken? Is jouw wervingsproces toe aan innovatie?

Plan een afspraak met mij in. Gezamenlijk onderzoeken wij welke manier goed aansluit bij de vraag van de organisatie.

Scroll naar boven