Overzicht

Leiding geven aan een organisatie vraagt wat van de kwaliteit van de leider en het management team. Ik ben ervan overtuigd dat een organisatie niet verder kan groeien dan de kwaliteit van zijn leider.

Organisaties en leidinggevenden die het best reageren op veranderingen zijn succesvoller.

Heldere doelstelling formuleren en uitzoomen in je organisatie. Welke kwaliteiten heb ik in huis en op welke manier geef ik leiding. Hoe ga jij jouw kwaliteit en die van je medewerkers inzetten om een gewenst doelstelling te behalen. Wie of wat heb je nodig om jouw einddoel te behalen?

Het is  goed om bewust stil te staan bij wat je hebt, wat je doet en wat je wilt bereiken. Misschien gaan dingen nu soms onnodig moeizaam, omdat je onbewust een bepaalde aanpak hanteert. Reflecteer dus regelmatig op je leidinggevende rol. Kill de energie slurpers en maak dat waar je energie van krijgt groot en belangrijk.

Organisaties en leidinggevende die het best reageren op veranderingen zijn succesvoller. Plan nu een afspraak in en start met een nieuwe reis naar inspirerend leiderschap.

willeke van der zijde
Willeke van der Zijde
Accountmanager

"Bernie is een fijne vent die met zijn enthousiasme , humor en ervaring zowel op commercieel als sociaal vlak een fijne setting creëert om snel tot de kern van de (probleem) vraag te komen.

Hij is duidelijk, overzichtelijk en stelt de juiste vragen zodat je zelf de juiste antwoorden vindt. Pragmatische aanpak waardoor je handvatten krijgt om aan de slag te gaan. Met de focus op positieve beïnvloeding direct resultaat."

Werkwijze

Het traject is een vervolg op het traject Inzicht bestaat uit de volgende 6 stappen:

1. Einddoel formuleren: Waar wil je heen? Wat wil je bereiken en wanneer is je doel bereikt? Smart organisatie doelstellingen formuleren

2. Kaders en voorwaarden creëren: Wat en wie heb je nodig om je doel te bereiken? Welke skills zet je zelf in, welke trek je aan?

3. (Kritieke) succesfactoren: Eigen vaardigheden, passie en energie.

4. Motiveren op het resultaat: Inspanning positief bekrachtigen) reflecteren, evt. bijstellen

5. Borgen en inbedden: Blijf consistent. Hou focus en blijf op koers.

6. Terugkomdag: Reflectie en evaluatie.

Gestructureerd en met een heldere focus werken aan een nieuw doel? Neem nu contact op en we plannen op korte termijn een inspirerende afspraak in.

Scroll naar boven